Укр Рус

Рисова вермішель як приготувати

Рисова вермішель готується дуже швидко, але при надмірній обробці дуже легко перетворити вермішель в кашу, тому знання цих методів приготування буде дуже корисно якщо Ви вирішили приготувати, салат, суп або подати локшину, як самостійну страву разом з гарніром.

Існує 3 основні методи приготування рисової вермішелі в залежності від її цільового призначення ...

Рисова локшина - їжа японських ніндзя

Не дивлячись на багатство японської кухні, самураї вважали за краще рисову локшину як улюблену страву, яка продовжує молодість, а також надає життєві сили організму.

Рисова локшина - виріб з рисового борошна по консистенції м'яка і пружна, пріснувата, практично повністю позбавлена смаку страва, широко поширена в Китаї і Японії ...

Рисовий оцет - історія довжиною в 200 років

Традиційна технологія приготування рисового оцту займає приблизно півроку.

Рис розпарюють разом з дріжджами, додають трохи води в великих глечиках, а потім залишають на сонці.

У селищі Фукуяма преф. Кагосіма так роблять уже 200 років ...

 

Японське саке - букет смаку

Японське саке - дуже багатогранний напій, різноманітний смак - лічі, груша, яблуко, ваніль, пряні трави.

Як і на всю японську кухню, на смак напою саке впливає клімат цієї місцевості, місце розташування, спосіб виробництва і визрівання.

На перший погляд саке звичайний напій прозорого кольору і один сорт від іншого не відрізняється, проте, аромат і смак варті уваги сомельє не менш келиха доброго вина ....

 

Японська кухня - нематеріальна культурна спадщина ЮНЕСКО

Вперше Японія потрапила в список нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, завдяки своїй культурі харчування.

Це сталося в столиці Азербайджану Баку на 8-му засіданні Міжурядового комітету ЮНЕСКО 4 грудня 2013 ...

 

Японські бамбукові палички, різновиди та функціональність

Не так давно 4 грудня 2013 було прийнято рішення на 8-му засіданні Міжурядового комітету ЮНЕСКО про те, щоб включити до списку нематеріальної культурної спадщини традиційну японську кухню -васьоку.

Одночасно з цим, бамбукові палички, як частина японської кухні стали таким же надбанням ЮНЕСКО, як і рис, місо-суп і інші складові японської кухні ....

Обираємо макісу правильно

Обираючи макісу (циновка для суші) потрібно звернути увагу на ширину бамбукових паличок.

На думку сушистів, вони повинні бути досить широкі, щоб забезпечити рівномірний тиск під час закручування рулету, тонкі ж палички легко гнуться, а це відбивається на якості кінцевого продукту ...

 

Місо-суп - багатство вітамінів в одній тарілці

Місо-суп (місосіру) - національне блюдо Японії.

До складу входить основний інгредієнт - паста місо, також рибний бульйон і різні спеції. Причому японські кухарі дозволяють собі варіювати набір спецій для місо-супу, в залежності від сезону і регіональних особливостей.

Основа для приготування пасти місо - ферментовані соєві боби і злакові: ячмінь і пшениця, для ферментації злаків використовуються гриби виду Aspergillus oryzae або кодзі-кін ...

Хумус - тепер завжди на вашому столі!

Поспішаємо Вам представити нашу новинку!

Унікальний продукт, відомий з часів давнини. Готується з бобів нуту, кунжуту, спецій і приправ. Так як, самостійно приготувати Хумус в домашніх умовах дуже витратна справа за часом, ми вирішили проблему за Вас. Всього кілька хвилин і цей по істині унікальний продукт у вас на столі.

Хумус має підвищену поживну цінність, у зв'язку з високим вмістом якісного білка рослинного походження. Зміст вітамінів груп B1, B2 і антиоксидантів забезпечує профілактичну дію продукту на організм ...

Набір для суші - і знову простіше ...

Цей набір складений нами спеціально для тих, хто збирається спробувати приготувати суші перший раз або для тоих, хто просто не хоче витрачати свій час на підбір необхідних інгредієнтів.

Якщо Вам доводилося куштувати суші в ресторанах або суші-барах, Вам сподобалася японська кухня, і Ви хотіли б спробувати приготувати суші у себе вдома, але не знаєте з чого почати - тоді ця пропозиція саме для Вас! ..

Соя - Ну дууууже корисна :-)

Дослідники сої вказують на її оздоровчі та лікувальні властивості для організму людини, тому що в її складі - унікальне поєднання біологічних компонентів. Зокрема, соя багата на білок, дуже подібний до того, який міститься в м'ясі, молоці, курячих яйцях.

Але на відміну від цих продуктів тваринного походження соя не містить холестерину і насичених жирів, а отже не залишає на стінках наших судин холестеринових бляшок.

Крім цього вчені провідних країн світу неодноразово довели здатність соєвих продуктів знижувати рівень холестерину в крові, який вже є, і зменшувати ризик судинних захворювань ...