Рисова вермішель з баклажанами
Інгредієнти (на 2 порції):
- Рисова вермішель TM Hokkaido Club - 200 г
- Баклажани - 1 великий або 2 маленьких
- Перець болгарський - 1 шт
- Соус соєвий TM Hokkaido Club - 3 ст. л.
- Масло кунжутне - 2 ст. л.
- Часник - 1 зубок
- Імбир сушений - 0,5 ч.л.
- Суміш спецій для овочів (можна для овочів-гриль) - 0,5 ч. ложки
- Сіль за смаком
- Соус Барбекю TM Hokkaido Club - 2 ст.л.
Рецепт приготування:
1. Болгарський перець очистимо від насіння, відріжемо хвостик і наріжемо перець півкільцями.
2. У сковороді розігріємо масло і обсмажимо перець 5 хвилин, помішуючи. Дістанемо перець з сковороди, викладемо його на тарілку.
3. Баклажани нарізаємо спочатку кружечками, а потім кружечки баклажанів наріжемо брусочками або кубиком. Обсмажити баклажани в тому ж маслі 6-7 хвилин. Додамо в кінці спеції і порубаний часник.
4. Повертаємо в сковороду болгарський перець і всі овочі добре перемішуємо.
5. Рисову вермішель приготуємо, відповідно до інструкції на упаковці до неповної готовності. Зазвичай цю вермішель варять 3-5 хвилин.
6. Додаємо соєвий соус, кунжутне насіння. Добре перемішуємо всі інгредієнти і прогріваємо на вогні вміст сковороди ще 3 хвилини на слабкому вогні.
7. Подаємо з соусом Барбекю.
Страва готова! Смачного!