Укр Рус

Рисова вермішель з баклажанами

Інгредієнти (на 2 порції):

- Рисова вермішель TM Hokkaido Club - 200 г

- Баклажани - 1 великий або 2 маленьких

- Перець болгарський - 1 шт

- Соус соєвий TM Hokkaido Club - 3 ст. л.

- Масло кунжутне - 2 ст. л.

- Часник - 1 зубок

- Імбир сушений - 0,5 ч.л.

- Суміш спецій для овочів (можна для овочів-гриль) - 0,5 ч. ложки

- Сіль за смаком

- Соус Барбекю TM Hokkaido Club - 2 ст.л.

Рецепт приготування:

1. Болгарський перець очистимо від насіння, відріжемо хвостик і наріжемо перець півкільцями.

2. У сковороді розігріємо масло і обсмажимо перець 5 хвилин, помішуючи. Дістанемо перець з сковороди, викладемо його на тарілку.

3. Баклажани нарізаємо спочатку кружечками, а потім кружечки баклажанів наріжемо брусочками або кубиком. Обсмажити баклажани в тому ж маслі 6-7 хвилин. Додамо в кінці спеції і порубаний часник.

4. Повертаємо в сковороду болгарський перець і всі овочі добре перемішуємо.

5. Рисову вермішель приготуємо, відповідно до інструкції на упаковці до неповної готовності. Зазвичай цю вермішель варять  3-5 хвилин.

6. Додаємо соєвий соус, кунжутне насіння. Добре перемішуємо всі інгредієнти і прогріваємо на вогні вміст сковороди ще 3 хвилини на слабкому вогні.

7. Подаємо з соусом Барбекю.

Страва готова! Смачного!