Укр Рус

Овочеві спрінг-роли

Інгредієнти:

Рисовий папір - 10 листів

Огірок - 1 шт.

Авокадо - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Червонокачанна капуста - 50 г

Базилік - за смаком

Кінза - за смаком

М'ята - за смаком

Лайм -0,5 шт

Соус Теріякі TM Hokkaido Club - 5 ст.л.

Соус Бальзамік TM Hokkaido Club - 3-5 ст.л.

Приготування:

1. Підготуйте овочі: моркву, огірок і авокадо наріжте соломкою, капусту нашаткуйте, а зелень промийте і просушіть.

2. Налийте теплу воду у велику тарілку або миску. Опустіть один лист рисового паперу в воду на кілька секунд, щоб він став м'яким. Покладіть лист на тарілку або обробну дошку.

3. Викладіть на край листа овочі та зелень, вижміть зверху трохи соку лайму. Загортайте рол від себе, в процесі ущільнюючи його. Скрутіть до половини листа, потім складіть бічні сторони всередину і закрутіть рол до кінця. Той самий процес виконайте з рештою листів рисового паперу.

4. Подавайте спрінг-роли з соусом Теріякі, Бальзамік або гострим соусом за смаком.

 Смачного!