Суші з вугрем
Інгредієнти:
· Філе копченого вугра - 100 г
· Підготовлений рис для суші TM Hokkaido Club - 150 г
· Норі TM Hokkaido Club - 1 шт
· Соус Унагі TM Hokkaido Club - 10 г
· Насіння білого кунжуту TM Hokkaido Club - 2-3 ч.л.
· Васабі TM Hokkaido Club - 10 г
· Соєвий соус TM Hokkaido Club - 20 г
· Маринований імбир TM Hokkaido Club - 20 г
Приготування:
1. Копчений вугор продається вже повністю готовим. Дістаємо вугор з вакуумної упаковки і нарізаємо рибу на порційні шматочки шириною 3 - 4 см.
2. З підготовленого для суші рису (спосіб його приготування ви знайдете в розділі РЕЦЕПТИ "Рис і соєві продукти") ліпимо подовжені кульки 4-6 см довжиною.
3. Кладемо рис на рибу, злегка притискаємо їх разом.
4. Перевертаємо, змочуємо одну смужку водорості, і обертаємо суші з вугром навколо 1 раз.
5. Готові загорнуті суші поливаємо Унагі соусом і посипаємо білим кунжутом.
Смачного!