Укр Рус

Суші з вугрем

Інгредієнти:

· Філе копченого вугра - 100 г

· Підготовлений рис для суші TM Hokkaido Club - 150 г

· Норі TM Hokkaido Club - 1 шт

· Соус Унагі TM Hokkaido Club - 10 г

· Насіння білого кунжуту TM Hokkaido Club - 2-3 ч.л.

· Васабі TM Hokkaido Club - 10 г

· Соєвий соус TM Hokkaido Club - 20 г

· Маринований імбир TM Hokkaido Club - 20 г

Приготування:

1. Копчений вугор продається вже повністю готовим. Дістаємо вугор з вакуумної упаковки і нарізаємо рибу на порційні шматочки шириною 3 - 4 см.

2. З підготовленого для суші рису (спосіб його приготування ви знайдете в розділі РЕЦЕПТИ "Рис і соєві продукти") ліпимо подовжені кульки 4-6 см довжиною.

3. Кладемо рис на рибу, злегка притискаємо їх разом.

4. Перевертаємо, змочуємо одну смужку водорості, і обертаємо суші з вугром навколо 1 раз.

5. Готові загорнуті суші поливаємо Унагі соусом і посипаємо білим кунжутом.

Смачного!