Рол Зелений дракон
Інгредієнти:
рис для суші TM Hokkaido Club - 120 г
Норі TM Hokkaido Club - 1шт
авокадо - 30 г
вугор - 30 г
ікра тобіко - 20 г
огірок - 15 г
кунжут TM Hokkaido Club - 10 г
Соус Унагі TM Hokkaido Club - 10 г
Васабі TM Hokkaido Club - 20 г
Приготування:
1. На бамбуковий килим кладемо харчову плівку, на неї розкладаємо лист норі, гладкою стороною вниз, потім по ньому кладемо рис і обережно розрівнюємо.
З одного краю рис повинен виходити на 1 см, а з іншого не доходити до краю 1 см.
2. Обережно перевертаємо рис вниз. По середині норі викладається ікра тобіко шириною 2 см і по ній розкладаємо копчений вугор і огірок, так щоб по всій смужці ікри начинка була рівномірною.
3.Згортаємо рол правильно, щоб він не розвалився, обережно притискаємо килимок, потім прибираємо його. Очищаємо авокадо від шкірки і нарізаємо на тонкі цільні шматочки.
4. Обертаємо рол "пелюстками" авокадо, притискаємо їх до рису. Після нарізаємо рол на порційні шматочки, поливаємо роли соусом Унагі і присипаємо кунжутом, подаємо з васабі, соєвим соусом і імбиром.