Укр Рус

Рол Зелений дракон

Інгредієнти:

рис для суші TM Hokkaido Club - 120 г

Норі TM Hokkaido Club - 1шт

авокадо - 30 г

вугор - 30 г

ікра тобіко - 20 г

огірок - 15 г

кунжут TM Hokkaido Club - 10 г

Соус Унагі TM Hokkaido Club - 10 г

Васабі TM Hokkaido Club - 20 г

Приготування:

1. На бамбуковий килим кладемо харчову плівку, на неї розкладаємо лист норі, гладкою стороною вниз, потім по ньому кладемо рис і обережно розрівнюємо.

   З одного краю рис повинен виходити на 1 см, а з іншого не доходити до краю 1 см.

2. Обережно перевертаємо рис вниз. По середині норі викладається ікра тобіко шириною 2 см і по ній розкладаємо копчений вугор і огірок, так щоб по всій смужці ікри начинка була рівномірною.

3.Згортаємо рол правильно, щоб він не розвалився, обережно притискаємо килимок, потім прибираємо його. Очищаємо авокадо від шкірки і нарізаємо на тонкі цільні шматочки.

4. Обертаємо рол "пелюстками" авокадо, притискаємо їх до рису. Після нарізаємо рол на порційні шматочки, поливаємо роли соусом Унагі і присипаємо кунжутом, подаємо з васабі, соєвим соусом і імбиром.