Укр Рус

Фалафель з хумусу ТМ Екона

Для приготування фалафелю з хумусу Вам потрібно:

- 250 г хумусу, за бажанням можна придбати суміш спецій і приправ "Хумус" Класичний ТМ Екона;

- 1 зубчик часнику;

- 1 жменя насіння коріандру;

- 1 жменя дрібно нарізаної петрушки;

- 1 жменя дрібно нарізаної кінзи;

- 1 ч. л. куркуми;

- 1/4 ч. л. соди;

- 1/2 ч. л. червоного перцю;

- 1 ч. л. лимонного соку;

- 1 ч. л. оливкової олії.

1. Змішайте дрібно порізану цибулю, петрушку, кінзу, коріандр, перець, часник, куркуму.

2. Додайте цю суміш до хумусу і перемішайте.

3. Потім додайте сіль, олію, лимонний сік і соду і вимісіть до однорідного стану. Якщо маса виглядає дуже сухою, додайте кілька крапель води.

4. З маси зформуйте кульки і обсмажте їх у фритюрі, до появи золотистої скоринки.

Смачного!