Укр Рус

Рисова вермішель з креветками і овочами по-тайськи в соусі Теріякі

Для приготування рисової вермішелі по-тайськи Вам знадобиться:

- Рисова вермішель TM Hokkaido Club - 200 г

- Цибуля - 0,5 шт

- Морква - 1 шт

- Часник - 2 зубчики

- Яйце куряче - 2 шт

- Перець солодкий - 1 шт

- Креветки - 250 г

- Оливкова олія для смаження - 3 ст.л.

- Курячий бульйон - 150 г

- Соєвий соус «Класичний» ТМ Izobiliti - 50 г

- Соєвий соус Теріякі TM Hokkaido Club - 2 ст.л.

- Цукор - 1 ч.л.

1. Рисову вермішель залити теплою водою і залишити на 7-10 хв.

2. На сковороді на великому вогні додати чайну ложку оливкової олії, влити тонкою цівкою збиті яйця, обсмажити і відкласти на тарілку.

3. Тим часом нарізати соломкою цибулю, моркву і перець. Подрібнити часник.

4. У каструлю з товстим дном або сковороду додати 2 ст.л. масла і на великому вогні обсмажувати цибулю, моркву і часник протягом 3-4 хвилин, або поки цибуля не буде золотистого кольору.

5. Потім додати перець і смажити ще 2-3 хв.

6. Всі овочі перекласти в тарілку, в ту ж сковороду додати 1 ч. л. масла і обсмажити креветки до золотистого кольору.

7. Потім, коли креветки матимуть красивий колір, до них додати всі інші інгредієнти.

8. Воду з рисової вермішелі необхідно злити, промити холодною водою і додати до решти інгредієнтів на сковороду. Після того, як все з'єднали - овочі, креветки, яйця, вермішель, ретельно перемішавши, додаємо соус Теріякі, цукор і бульйон. Змішавши, готуємо ще 3-5 хв. поки вермішель не стане м'якою.

Смачного!