Укр Рус

Курячі крильця з соусом Унагі і кунжутом

Для приготування курячих крилець Вам знадобиться:

- Курячі крильця - 1 кг

- Мед - 2 ст.л.

- Соус Унагі TM Hokkaido Club - 50 мл

- Соєвий соус Класік TM Izobiliti - 50 мл

- Рисовий оцет TM Hokkaido Club - 2 ст.л.

- Масло кунжутне - 1 ст.л.

- Кунжут TM Hokkaido Club - 30 г

- Імбир - 20 г

- Часник - 1-2 зуб.

- Перець чорний мелений - за смаком

- Сіль морська - за смаком

- Базилік (пару гілочок для прикраси)

1. Курячі крильця помити і розділити на дві частини.

2. Для маринаду змішати в посуді оцет, масло, соєвий соус і соус Унагі, перець чорний мелений і сіль.

3. Часник і імбир натерти на дрібній тертці і додати в маринад.

4. Залити крильця маринадом і запікати в режимі напівконвекціі 25 хвилин при температурі 1800С.

5. Щоб крильця взялися рум'яною скоринкою з усіх боків, необхідно їх помішувати кожні 7-10 хвилин. Через 25 хв. соус злити в сотейник і дати страві пару хвилин постояти, щоб відшарувався жир, який необхідно злити

6. Соус випарувати на плиті до гарної густоти.

6. При необхідності ще додати сіль і перець.

7. Перед подачею полити крильця і ​​прикрасити кунжутом.

Смачного!