Курячі крильця з соусом Унагі і кунжутом
Для приготування курячих крилець Вам знадобиться:
- Курячі крильця - 1 кг
- Мед - 2 ст.л.
- Соус Унагі TM Hokkaido Club - 50 мл
- Соєвий соус Класік TM Izobiliti - 50 мл
- Рисовий оцет TM Hokkaido Club - 2 ст.л.
- Масло кунжутне - 1 ст.л.
- Кунжут TM Hokkaido Club - 30 г
- Імбир - 20 г
- Часник - 1-2 зуб.
- Перець чорний мелений - за смаком
- Сіль морська - за смаком
- Базилік (пару гілочок для прикраси)
1. Курячі крильця помити і розділити на дві частини.
2. Для маринаду змішати в посуді оцет, масло, соєвий соус і соус Унагі, перець чорний мелений і сіль.
3. Часник і імбир натерти на дрібній тертці і додати в маринад.
4. Залити крильця маринадом і запікати в режимі напівконвекціі 25 хвилин при температурі 1800С.
5. Щоб крильця взялися рум'яною скоринкою з усіх боків, необхідно їх помішувати кожні 7-10 хвилин. Через 25 хв. соус злити в сотейник і дати страві пару хвилин постояти, щоб відшарувався жир, який необхідно злити
6. Соус випарувати на плиті до гарної густоти.
6. При необхідності ще додати сіль і перець.
7. Перед подачею полити крильця і прикрасити кунжутом.
Смачного!