Укр Рус

Салат з копченим вугром під соусом Унагі

Для приготування страви Вам знадобиться:

- Вугор (копчений) - 100 г

- Кускус відварений - 100 г

- Рукола - 30 г

- Лист салату лолло росо або звичайний салат латук - 1 шт.

- Оливкова олія - ​​15 мл.

- Соус Унагі TM Hokkaido Club - 40 мл.

- Лимон - 10 г

- Кунжут TM Hokkaido Club - 10 г

1. Листя салату і руколу гарненько промиваємо та нарізаємо, салат можна порвати руками. Обсушуємо і змішуємо в тарілці.

2. Для соусу: ріжемо дрібно лимон, наливаємо соус Унагі і масло.

3. Додаємо в листя салату кускус, заправляємо готової заправкою.

4. Зверху викладаємо шматочками копченого вугра, який попередньо прожарювали на розпеченій сковороді секунд 20, щоб він розкрив свій аромат.

4. Посипаємо насінням кунжуту.

Смачного!