Салат з копченим вугром під соусом Унагі
Для приготування страви Вам знадобиться:
- Вугор (копчений) - 100 г
- Кускус відварений - 100 г
- Рукола - 30 г
- Лист салату лолло росо або звичайний салат латук - 1 шт.
- Оливкова олія - 15 мл.
- Соус Унагі TM Hokkaido Club - 40 мл.
- Лимон - 10 г
- Кунжут TM Hokkaido Club - 10 г
1. Листя салату і руколу гарненько промиваємо та нарізаємо, салат можна порвати руками. Обсушуємо і змішуємо в тарілці.
2. Для соусу: ріжемо дрібно лимон, наливаємо соус Унагі і масло.
3. Додаємо в листя салату кускус, заправляємо готової заправкою.
4. Зверху викладаємо шматочками копченого вугра, який попередньо прожарювали на розпеченій сковороді секунд 20, щоб він розкрив свій аромат.
4. Посипаємо насінням кунжуту.
Смачного!