Свинина з айвою в солодкому соусі чилі ТМ Хоккайдо Клуб
Для приготування соковитої свинини Вам знадобиться
Для маринаду:
- свиняча вирізка - 360 г ;
- соєвий соус для смаження и маринаду ТМ Izobiliti - 40 мл ;
- лимони - ½ шт.
Основні
- «Соус Cолодкій Чилі» ТМ Hokkaido Club - ½ склянки ;
- цибуля червона- ½ склянки ;
- часник - 1 зубчик ;
- перець болгарський зелений - ½ шт;
- перець болгарський червоний - ½ шт ;
- кориця - 1 щіпка ;
- імбир мелений - 1 щіпка ;
- рослинне масло - 2 ст.л. ;
- айва - ½ шт.
Для подачі:
- рис басматі за смаком;
- кунжут за смаком;
М'ясо нарізати на медальйони в невеликий посуд, полити соком лимона і соєвим соусом, відправити в холодильник на 6 годин.
На сковороду з товстим дном влити олію і обсмажити м'ясо, перекласти в тарілку і накрити фольгою.
Овочі нашаткувати соломкою, злегка обсмажити 3-4 хвилини, потім додати айву і ще тушкувати 1-2 хвилини.
Потім додати м'ясо, соус і всю решту спецій все обережно перемішуємо, тушкуємо 1 хвилину і знімаємо з вогню.
Смачного!