Укр Рус

Свинина з айвою в солодкому соусі чилі ТМ Хоккайдо Клуб

 

Для приготування соковитої свинини Вам знадобиться

Для маринаду:

- свиняча вирізка - 360 г ;

- соєвий соус для смаження и маринаду ТМ Izobiliti - 40 мл ;

- лимони - ½ шт.

Основні

- «Соус Cолодкій Чилі» ТМ Hokkaido Club - ½ склянки ;

- цибуля червона- ½ склянки ;

- часник - 1 зубчик ;

- перець болгарський зелений - ½ шт;

- перець болгарський червоний - ½ шт ;

- кориця - 1 щіпка ;

- імбир мелений - 1 щіпка ;

- рослинне масло - 2 ст.л. ;

- айва - ½ шт.

Для подачі:

- рис басматі за смаком;

- кунжут за смаком;

М'ясо нарізати на медальйони в невеликий посуд, полити соком лимона і соєвим соусом, відправити в холодильник на 6 годин.

На сковороду з товстим дном влити олію і обсмажити м'ясо, перекласти в тарілку і накрити фольгою.

Овочі нашаткувати соломкою, злегка обсмажити 3-4 хвилини, потім додати айву і ще тушкувати 1-2 хвилини.

Потім додати м'ясо, соус і всю решту спецій все обережно перемішуємо, тушкуємо 1 хвилину і знімаємо з вогню.

Смачного!