Рис для суші ТМ Хоккайдо Клуб в мультиварці
Щоб приготувати рис для суші, Вам потрібно:
- рис для суші ТМ Hokkaido Club - 1 ст. (200 мл.)
- вода - 1,5 ст. (200 мл.)
- цукор - 1 ст.л.
- сіль - 0,3 ч.л.
- рисовий оцет Hokkaido Club - 1,5 ст.л.
Рис для суші повинен бути круглозернистий, так як довгий і пропарений для суші не підходять.
Рис ретельно промиваємо, заливаємо потрібною кількістю води і встановлюємо мультиварку на програму рис або гречка на 20 хвилин, все залежить від функціоналу техніки.
Через 20 хвилин рис повинен розваритися, а рідина випаруватися.
Тепер готуємо соус, для чого змішуємо сіль і цукор з рисовим оцтом до розчинення.
Потім вливаємо соус в рис і дуже обережно перемішуємо все, краще для цього використовувати дерев'яну лопатку, щоб не перемішати рис в кашу.
Рис для суші готовий!
Смачного!