Укр Рус

Рис для суші ТМ Хоккайдо Клуб в мультиварці

Щоб приготувати рис для суші, Вам потрібно:

- рис для суші ТМ Hokkaido Club - 1 ст. (200 мл.)

- вода - 1,5 ст. (200 мл.)

- цукор - 1 ст.л.

- сіль - 0,3 ч.л.

- рисовий оцет Hokkaido Club - 1,5 ст.л.

Рис для суші повинен бути круглозернистий, так як довгий і пропарений для суші не підходять.

Рис ретельно промиваємо, заливаємо потрібною кількістю води і встановлюємо мультиварку на програму рис або гречка на 20 хвилин, все залежить від функціоналу техніки.

Через 20 хвилин рис повинен розваритися, а рідина випаруватися.

Тепер готуємо соус, для чого змішуємо сіль і цукор з рисовим оцтом до розчинення.

Потім вливаємо соус в рис і дуже обережно перемішуємо все, краще для цього використовувати дерев'яну лопатку, щоб не перемішати рис в кашу.

Рис для суші готовий!

Смачного!