Локшина удон з овочами, грибами під соусом Теріякі
З причини великої популярності страв у сковороді вок є чудовий рецепт локшини удон з овочами і грибами під соусом Теріякі ...
І так для приготування візьміть наступні інгредієнти:
- Локшина удон TM Hokkaido Club - 300 г
- Шампіньйони - 300 г
- Соєвий соус Класичний TM Izobiliti - 3 ст.л.
- Соєвий соус Теріякі TM Hokkaido Club - 3 ст.л.
- Морква - 2 шт
- Болгарський перець - 1 шт
- Стручки квасолі або пагони молодого гороху - 100 г
- Кабачок цукіні - 0,5 шт
- Сіль за смаком
- Рослинна олія - 1 ст.л.
- Кунжут TM Hokkaido Club - 30 г
1. Маринуємо гриби: попередньо нарізати, залити соєвим соусом і залишити на 15 хвилин.
2. Обсмажити кунжут на сухій сковороді до золотистого кольору.
3. Цибулю, перець, цукіні і моркву тоненько нарізати соломкою.
4. У сковороді вок або, якщо немає, в будь-якій глибокій сковороді обсмажуємо на сильному вогні гриби, додаємо нарізані овочі, помішуємо кілька хвилин до напівготовності.
5. Одночасно відварюємо локшину Удон згідно існструкціі на упаковці, воду зливаємо.
6. Додаємо в сковороду соус Теріякі, і помішуємо ще пару хвилин.
7. У сковороду до грибів і овочів додаємо удон, добре перемішуємо. Знімаємо з вогню. Ми залишаємо постояти ще 3-4 хвилини під кришкою.
8. Готову страву викладаємо на тарілку і прикрашаємо кунжутом.
Смачного!