Укр Рус

Локшина удон з овочами, грибами під соусом Теріякі

З причини великої популярності страв у сковороді вок є чудовий рецепт локшини удон з овочами і грибами під соусом Теріякі ...

І так для приготування візьміть наступні інгредієнти:

- Локшина удон TM Hokkaido Club - 300 г

- Шампіньйони - 300 г

- Соєвий соус Класичний TM Izobiliti - 3 ст.л.

- Соєвий соус Теріякі TM Hokkaido Club - 3 ст.л.

- Морква - 2 шт

- Болгарський перець - 1 шт

- Стручки квасолі або пагони молодого гороху - 100 г

- Кабачок цукіні - 0,5 шт

- Сіль за смаком

- Рослинна олія - ​​1 ст.л.

- Кунжут TM Hokkaido Club - 30 г

1. Маринуємо гриби: попередньо нарізати, залити соєвим соусом і залишити на 15 хвилин.

2. Обсмажити кунжут на сухій сковороді до золотистого кольору.

3. Цибулю, перець, цукіні і моркву тоненько нарізати соломкою.

4. У сковороді вок або, якщо немає, в будь-якій глибокій сковороді обсмажуємо на сильному вогні гриби, додаємо нарізані овочі, помішуємо кілька хвилин до напівготовності.

5. Одночасно відварюємо локшину Удон згідно існструкціі на упаковці, воду зливаємо.

6. Додаємо в сковороду соус Теріякі, і помішуємо ще пару хвилин.

7. У сковороду до грибів і овочів додаємо удон, добре перемішуємо. Знімаємо з вогню. Ми залишаємо постояти ще 3-4 хвилини під кришкою.

8. Готову страву викладаємо на тарілку і прикрашаємо кунжутом.

 

 Смачного!