Укр Рус

Салат з моцарелою і козячим сиром під соусом Теріякі

Для приготування салату вам знадобляться:

- Суміш салатних листків, рукола і м'ята - 250 г

- Моцарелла - 200 г

- Виноград - 7-10 шт

- Соус Теріякі ТМ Hokkaido Club - 1,5 ст.ложки

- Козячий сир - 50 г

- Дор блю - 30 г

- Стебло селери - 1 шт

- Кедрові горіхи - 1 ст.ложка

1. Для початку потрібно обсмажити горішки до золотистого кольору.

2. Потім на велику тарілку викласти суміш з листя салату, м'яти, руколи.

3. Виноград розрізати навпіл; дрібно нарізати селеру.

4. Все це розподілити на салатну основу.

5. Викласти моцарелу, зверху полити соусом Теріякі. Все злегка перемішати.

6. Зверху посипати поламаним на шматочки козячим сиром, дор блю, і горішками ...

Смачного!