Салат з моцарелою і козячим сиром під соусом Теріякі
Для приготування салату вам знадобляться:
- Суміш салатних листків, рукола і м'ята - 250 г
- Моцарелла - 200 г
- Виноград - 7-10 шт
- Соус Теріякі ТМ Hokkaido Club - 1,5 ст.ложки
- Козячий сир - 50 г
- Дор блю - 30 г
- Стебло селери - 1 шт
- Кедрові горіхи - 1 ст.ложка
1. Для початку потрібно обсмажити горішки до золотистого кольору.
2. Потім на велику тарілку викласти суміш з листя салату, м'яти, руколи.
3. Виноград розрізати навпіл; дрібно нарізати селеру.
4. Все це розподілити на салатну основу.
5. Викласти моцарелу, зверху полити соусом Теріякі. Все злегка перемішати.
6. Зверху посипати поламаним на шматочки козячим сиром, дор блю, і горішками ...
Смачного!