Укр Рус

Свинина запечена в соусі Теріякі

Для цієї страви Вам знадобиться:

- Свинина, підійде шия - 1,2 кг

- Часник - 2-3 зубчики

- Соус соєвий TM Hokkaido Club - 100 мл

- Соус Теріякі - 70 мл

- Сіль і перець - за смаком

- Спеції - за смаком

1. Почистити часник. Помити під проточною водою м'ясо.

2. Нашпигувати часником м'ясо попередньо нарізавши його смужками, втерти спеції, сіль і перець ретельно руками.

3. Добре з усіх боків вимочити м'ясо соєвим соусом.

3. Залишити м'ясо на пару годин промаринуватися, найкраще на ніч або ж замаринувати і готувати ввечері.

4. Свинину помістити в рукав для запікання (можна в форму і закрити кришкою або фольгою).

5. Розігріти духовку до 200 градусів і відправити туди м'ясо.

6. Через годину відкрити рукав (фольгу або кришку), полити м'ясним бульйоном, і обмазати соусом Теріякі.

7. Запікати ще 30-40 хвилин при температурі 180 градусів без кришки.

 

Смачного!