Укр Рус

Рис з овочами під соусом Теріякі

Цей простий рецепт дуже смачний!

Вам знадобиться трохи інгредієнтів:

- Соус Теріякі TM Izobiliti - 50 г

- Соус соєвий TM Izobiliti - 70 г

- Рис довгозернистий - 100 г

- Яйце - 1 шт

- Баклажан без шкурки (або кабачок) - по 1 шт

- Морква - 1 шт

- Кукурудза свіжа або розморожена - 50 г

- Цибуля зелена - 30 г

- Горошок - 50г

- Кунжут TM Hokkaido Club - 30 г

1. Баклажан і моркву нарізати кубиками, викласти в миску і залити соєвим соусом (до половини), перемішати і покласти в холодильник на 0,5 години.

2. Відварити рис за інструкцією. Підсмажити кунжут на сухій сковороді.

3. На розігріту сковороду з рослинним маслом висипати овочі в соусі і смажити на сильному вогні хвилин 5-7.

4. Потім додати кукурудзу і горошок. Полити соусом Теріякі і готувати ще 3 хвилини.

5. Гарячі овочі додати в рис, добре перемішати. Вбити сире яйце і ще раз перемішати.

6. Все це викласти в тарілку, полити залишком соусу, посипати кунжутом і зеленою цибулею.

7. При бажанні додати тофу, будь-яке м'ясо або морепродукти.

Смачного!