Свинина з імбиром і часником під соусом Теріякі
Вам знадобляться такі інгредієнти:
- Свиняче філе - 700 г
- Оливкова олія - 30 мл
- Імбир - 10 г
- Часник - 2 зубчики
- Мед - 2 ст.л.
- Лимон - 0.5 шт
- Соус Теріякі TM Izobiliti - 70 мл
- Перець чорний мелений і сіль - за смаком
1. Свинину цільну замаринувати в соусі Теріякі на 15 хвилин. Після чого обсмажити на сковороді до золотистої скоринки і відправити в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 15 хвилин.
2. Дрібно нарубати часник; імбир натерти на тертці, змішати все з оливковою олією. Додати мед, сіль і перець. Обмазати цим м'ясо, накрити фальгой і запікати ще 30 хвилин.
3. Готову свинину нарізати і подавати до гарніру або овочів.
Смачного!