Укр Рус

Свинина з імбиром і часником під соусом Теріякі

Вам знадобляться такі інгредієнти:

- Свиняче філе - 700 г

- Оливкова олія - ​​30 мл

- Імбир - 10 г

- Часник - 2 зубчики

- Мед - 2 ст.л.

- Лимон - 0.5 шт

- Соус Теріякі TM Izobiliti - 70 мл

- Перець чорний мелений і сіль - за смаком

1. Свинину цільну замаринувати в соусі Теріякі на 15 хвилин. Після чого обсмажити на сковороді до золотистої скоринки і відправити в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 15 хвилин.

2. Дрібно нарубати часник; імбир натерти на тертці, змішати все з оливковою олією. Додати мед, сіль і перець. Обмазати цим м'ясо, накрити фальгой і запікати ще 30 хвилин.

3. Готову свинину нарізати і подавати до гарніру або овочів.

Смачного!