Укр Рус

Цвітна капуста Кунг Пао

Інгредієнти для приготування:

· 2 ст.л. китайського рисового вина або сухого хересу

· 2 ч.л. кукурудзяного крохмалю

· 1 ст.л. + 2 ч.л. соєвого соусу TM Hokkaido Club

· 1 ч.л. рисового оцту TM Hokkaido Club

· 2 ч.л. соусу Унагі TM Hokkaido Club

· 2 ч.л. цукру

· 1 ч.л. кунжутного масла

· 700 г цвітної капусти

· 2 ст.л. рослинного масла

· 90 г бекону

· ½ ч.л. гострого перцю

· 3 цибулини

· 2 зубчики часнику

· ¼ склянки несолоного смаженого арахісу

· 3 см імбиру, очищеного, дрібно нарізаного

Змішайте в мисці рисове вино, кукурудзяний крохмаль і 1 ст.л. соєвого соусу. В окремій мисці змішайте рисовий оцет, цукор, кунжутне масло і решту 2 ч.л. соєвого соусу.

У цвітної капусти видаліть листя і розріжте її на середні суцвіття. Стебло відріжте. Нагрійте на середньому вогні 1 ст.л. рослинного масла у воці або у великій чавунній сковороді, додайте цвітну капусту і обсмажте, періодично помішуючи протягом 7-9 хвилин.

Дістаньте із сковороди цвітну капусту, додайте 1 ст.л. масла і обсмажте бекон з гострим перцем протягом 5 хвилин, поки він не стане хрустким. Готовий бекон викладіть на тарілку. Цвітну капусту назад покласти на сковороду, обсмажити ще протягом 8-10 хвилин. Додайте цибулю, перець, імбир, часник і арахіс, часто підкидаючи, готуйте близько 2 хвилин. Додайте бекон і чилі, обсмажте протягом 1 хвилини. Викладіть отриману цвітну капусту на блюдо. Полийте соусом Унагі. Подавати можна з рисом. Смачного!