Укр Рус

Свинина з фенхелем і часником з соусом Теріякі

Вам знадобляться такі інгредієнти:

- Свинина (вирізка або філе без кістки) - 1 кг

- Фенхель - 1 шт

- Вершкове масло - 50 г

- Кмин - 5-7 г

- Морська сіль - за смаком

- Перець запашний горошинами - 10 шт

- Часник - 6 зубчиків

- Соус Теріякі TM Izobiliti - 80 г

- Відварний рис або інший гарнір для подачі

1. Змішати кмин, перець і морську сіль. Подрібнити.

2. У цій суміші обваляти шматок свинини. Потім згорнути його в рулет і туго зв'язати ниткою.

3. Розтопити на гарячій сковороді, яку в подальшому поставимо в духовку, вершкове масло, і добре обсмажити свинину до золотистої скоринки.

4. Потім змастити м'ясо соусом Теріякі. Розкласти поруч часник і фенхель. Накрити кришкою або фольгой і відправити в духовку на 1,5 години при температурі 180 градусів.

5. Подавати з гарніром і улюбленими соусами.

Смачного!