Свинина з фенхелем і часником з соусом Теріякі
Вам знадобляться такі інгредієнти:
- Свинина (вирізка або філе без кістки) - 1 кг
- Фенхель - 1 шт
- Вершкове масло - 50 г
- Кмин - 5-7 г
- Морська сіль - за смаком
- Перець запашний горошинами - 10 шт
- Часник - 6 зубчиків
- Соус Теріякі TM Izobiliti - 80 г
- Відварний рис або інший гарнір для подачі
1. Змішати кмин, перець і морську сіль. Подрібнити.
2. У цій суміші обваляти шматок свинини. Потім згорнути його в рулет і туго зв'язати ниткою.
3. Розтопити на гарячій сковороді, яку в подальшому поставимо в духовку, вершкове масло, і добре обсмажити свинину до золотистої скоринки.
4. Потім змастити м'ясо соусом Теріякі. Розкласти поруч часник і фенхель. Накрити кришкою або фольгой і відправити в духовку на 1,5 години при температурі 180 градусів.
5. Подавати з гарніром і улюбленими соусами.
Смачного!