Укр Рус

Різотто зі шпинатом, свіжим тунцем і соусом Унагі

Необхідні інгредієнти для приготування:

· Шпинат - 90 г

· Вершки 33% - 30 мл

· Курячий бульйон - 150 мл

· Оливкова олія - ​​30 мл

· Вершкове масло - 20 г

· Часникове масло - 1/2 ч.л.

· Рис TM Hokkaido Club "Для суші" - 220 г

· Портвейн або будь-яке червоне вино - 40 мл

· Соус унагі TM Hokkaido Club - 30 мл

· Цукор + перець - по 5 г

· Соєвий соус TM Hokkaido Club - 10 мл

· Тунець - 80 г

· Кріп - 10 г

· Сік лайма - 10 мл

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Приготування крему зі шпинату: Обсмажте шпинат в оливковій олії, посоліть за смаком. Доведіть до кипіння вершки, додайте шпинат і збийте блендером до стану крему.

2. Приготування соусу Порто: Розтопити цукор в сотейнику, додайте соус унагі, додайте чорного перцю. Випарюйте протягом 5-7 хв.

3. Приготування різотто: Розтопити вершкове масло в сотейнику, додайте промитий рис, сіль, перець за смаком і залийте курячим бульйоном. Доведіть рис до стану аль денте, постійно помішуючи його. Додайте крем із шпинату, перемішайте і готуйте на повільному вогні протягом 5 хв.

4. Тунець наріжте дрібними кубиками, залийте соєвим соусом і соком лайма, посоліть і поперчіть за смаком.

Подавайте різотто на тарілці, з одного боку поливши  соусом Порто, з іншого соусом Унагі.

5. Зверху викласти тунець, присипаний кропом. І шматочок часникового масла.

Смачного!