Поке з вугром і соусом Унагі
СКЛАДОВІ
· Рис для суші (сухий) TM Hokkaido Club - 180 г
· Рисовий оцет TM Hokkaido Club - 4 ст.л.
· Соус Шрірача TM Hokkaido Club - 0,5 ч.л.
· Вугор - 200 г
· Соус Унагі TM Hokkaido Club - 50 г
· Капуста білокачанна - 160 г
· Стручкова квасоля - 80 г
· Салат чука - 80 г
· Кінза для прикрашання
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Відварити рис, відповідно до інструкції на упаковці. Поки теплий, заправити оцтом. Залишити настоюватись.
2. Змішати капусту з соусом шрірача.
3. Зелену квасолю опустити в киплячу воду, варити 2 хв. Відразу відкинути в воду з льодом, обсушити нарізати поперек.
4. Вугра нарізати на невеликі шматочки завширшки 2-3 см.
5. У миску викласти рис. Викласти капусту з соусом Шрірача, квасолю, чуку. Зверху покласти нарізаний вугор і полити соусом Унагі.
Прикрасити кінзою або зеленою цибулею.
Смачного!