Укр Рус

Поке з вугром і соусом Унагі

СКЛАДОВІ

· Рис для суші (сухий) TM Hokkaido Club - 180 г

· Рисовий оцет TM Hokkaido Club - 4 ст.л.

· Соус Шрірача TM Hokkaido Club - 0,5 ч.л.

· Вугор - 200 г

· Соус Унагі TM Hokkaido Club - 50 г

· Капуста білокачанна - 160 г

· Стручкова квасоля - 80 г

· Салат чука - 80 г

· Кінза для прикрашання

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Відварити рис, відповідно до інструкції на упаковці. Поки теплий, заправити оцтом. Залишити настоюватись.

2. Змішати капусту з соусом шрірача.

3. Зелену квасолю опустити в киплячу воду, варити 2 хв. Відразу відкинути в воду з льодом, обсушити нарізати поперек.

4. Вугра нарізати на невеликі шматочки завширшки 2-3 см.

5. У миску викласти рис. Викласти капусту з соусом Шрірача, квасолю, чуку. Зверху покласти нарізаний вугор і полити соусом Унагі.

Прикрасити кінзою або зеленою цибулею.

Смачного!