Салат з креветками і рисовою вермішеллю ТМ Хоккайдо клуб
Для приготування салату з креветками і рисовою вермішеллю ТМ Hokkaido Club Вам знадобиться
- Рисова вермішель ТМ Hokkaido Club - 100 г
- Креветки (очищені) - 200 г
- Перець солодкий червоний (великий) - 1/2 шт
- Часник (великий) - 1 зуб.
- Кріп (маленький пучок)
- Цибуля зелена (маленький пучок)
- Масло кунжутне - 1 ст. л.
- Оливкова або рослинна олія - 1 ст. л.
- Соєвий соус "Класичний" ТМ Izobiliti - 1 ст. л.
- Для любителів гострого: соус гострий «Sweet Chili» ТМ Hokkaido Club , а менш гострого: соус «Sweet Сhili Лагідний» ТМ Hokkaido Club - 3 ч. л.
- Перець чорний (мелений, за смаком)
- Сіль за смаком)
- Арахіс (смажений) - 30 г
Для приготування рисової вермішелі скористайтеся рекомендаціями по методу 2 в статті Рисова вермішель як приготувати - необхідно залити вермішель окропом і залишити на 10 хв., або зварити протягом 5-7 хвилин, трохи помішуючи кожні 1-2 хвилини для того, щоб вермішель розділилася.
Зелень і перець промиваємо, перець очищаємо від насіння і видаляємо плодоніжки.
Відварюємо креветки і нарізаємо.
Наступним етапом готуємо заправку для салату: дрібно нарізаємо часник і зелень і перемішуємо з оливковою (рослинною) олією, кунжутним маслом, соєвим соусом і соусом чилі, солимо і перчимо до смаку, якщо в цьому є необхідність.
Рисову вермішель зливаємо, з'єднуємо з креветками.
Перець також нарізаємо соломкою і додаємо до вермішелі і креветок, останнім заливаємо все заправкою і посипаємо дрібно посічениним арахісом.
Салату необхідно буде настоятися не менше 15 хвилин.
Смачного!