Укр Рус

Соба (гречана локшина) з куркою і з соусом Теріякі

Відмінний рецепт смачного обіду або вечері:

- Гречана локшина Соба TM Hokkaido Club - 300 г

- Куряче філе - 200 г

- Солодкий перець - 1 шт

- Стручкова квасоля - 50 г

- Оливкова олія - ​​2 ч.л.

- Соус Теріякі TM Hokkaido Club - 2 ст.л.

- Соус Sweet Chili TM Hokkaido Club - 2 ст.л.

1. У підсоленій воді відварюємо гречану локшину за інструкцією не до повної готовності.

2. На розігріту сковороду додаємо трохи оливкової олії, і обсмажуємо курку, потім виливаємо соус Теріякі і продовжуємо обсмажувати.

3. Окремо на оливковій олії на повільному вогні обсмажуємо болгарський перець, квасолю і моркву; додаємо соус Світ чилі (гострий або ніжний на вибір).

4. Обсмажуємо кунжут TM Hokkaido Club на сухій сковороді.

5. Всі овочі і курку з'єднуємо з локшиною і продовжуємо готувати хвилини 3, додаємо пару крапель Теріякі або Світ чилі.

6. Готову страву посипаємо кунжутом.

Смачного!