Курячі крильця з кунжутом
Для приготування курячих крилець Вам знадобиться
- Курячі крильця - 1 кг.
- Мед - 2 ст.л.
- Соєвий соус Класик TM Hokkaido Club - 2 ст. л.
- Соєвий соус Унагі TM Hokkaido Club - 1 ст.л.
- Рисовий оцет TM Hokkaido Club - 2 ст.л.
- Масло кунжутне - 1 ст.л.
- Імбир - 3 см
- Часник - 1-2 зуб.
- Перець чилі - за смаком
- Перець чорний молотий - за смаком
- Сіль морська - за смаком
- Базилік (декілька гілочок для прикраси)
Приготування:
1. Курячі крильця помити і розділити на дві частини.
2. Для маринаду змішати в посуді оцет, масло, соєві соуси, перець чорний мелений і сіль.
3. Часник і імбир натерти на дрібній тертці, перець чилі дрібно нарізати і все це додати в маринад.
4. Залити крильця маринадом і запікати в режимі напівконвекціі 25 хвилин при температурі 180 С.
Щоб крильця взялися рум'яною скоринкою з усіх боків, необхідно їх помішувати кожні 5-10 хвилин.
5. Через 25 хв. соус злити в сотейник і дати страві пару хвилин постояти, щоб відшарувався жир, потім його злити, а соус випарувати на плиті вдвічі.
При необхідності ще додати сіль і перець.
В результаті соус отримає густу консистенцію і перед подачею необхідно полити крильця і прикрасити зеленню.
Смачного!