Укр Рус

Курячі крильця з кунжутом

Для приготування курячих крилець Вам знадобиться

- Курячі крильця - 1 кг.

- Мед - 2 ст.л.

- Соєвий соус Класик TM Hokkaido Club  - 2 ст. л.

- Соєвий соус Унагі TM Hokkaido Club - 1 ст.л.

- Рисовий оцет TM Hokkaido Club - 2 ст.л.

- Масло кунжутне - 1 ст.л.

- Імбир - 3 см

- Часник - 1-2 зуб.

- Перець чилі - за смаком

- Перець чорний молотий - за смаком

- Сіль морська - за смаком

- Базилік (декілька гілочок для прикраси)

 

Приготування:

1. Курячі крильця помити і розділити на дві частини.

2. Для маринаду змішати в посуді оцет, масло, соєві соуси, перець чорний мелений і сіль.

3. Часник і імбир натерти на дрібній тертці, перець чилі дрібно нарізати і все це додати в маринад.

4. Залити крильця маринадом і запікати в режимі напівконвекціі 25 хвилин при температурі 180 С.

    Щоб крильця взялися рум'яною скоринкою з усіх боків, необхідно їх помішувати кожні 5-10 хвилин.

5. Через 25 хв. соус злити в сотейник і дати страві пару хвилин постояти, щоб відшарувався жир, потім його злити, а соус випарувати на плиті вдвічі.

     При необхідності ще додати сіль і перець.

     В результаті соус отримає густу консистенцію і перед подачею необхідно полити крильця і ​​прикрасити зеленню.

Смачного!