Укр Рус

Курка по-китайськи в кисло-солодкому соусі

 

Ця страва вам обов'язково сподобається, навіть, якщо ви не любите курячу грудку через те, що вона позбавлена смаку. Її поєднання з болгарським перцем, часником і імбиром в цьому рецепті робить страву дуже смачною.

Інгредієнти:        

- Куряча грудка - 300 грам

- Болгарський перець - 250 грам

- Імбир - 10 грам

- Соєвий соус - 3 ст. ложки

- Часник - 2 зубчики

- Сіль - 0,5 ч.ложки

Кількість порцій: 2

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курку поріжте на невеликі шматочки, викладіть на сковороду і обсмажте в олії до золотистої скоринки. Болгарський перець поріжте на шматочки, за розміром приблизно такі ж, як шматочки курки. Додайте перець до курки, посоліть і готуйте до м'якості обох інгредієнтів. Додайте дрібно порубані корінь імбиру і часник. Влийте соєвий соус, швидко перемішайте і готуйте ще пару хвилин.

 

Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи готова!