Укр Рус

Куряча грудка із соєвим соусом та імбирем

Інгредієнти:

- Куряча грудка - 300 г

- Перець чорний мелений - за смаком

- Імбир мелений або свіжий - 20 г

- Соєвий соус ·від TM Hokkaido Club - 30 мл (3 ст.л.)

- Олія - ​​1,5 ст.л.

Кількість порцій: 3

Приготування:

1. Курячу грудку вимийте, а потім наріжте шматочками близько 3 см завширшки.

2. Налийте на пательню олію, та обсмажте м'ясо 2-3 хвилин, щоб воно не стало занадто сухим! Воно повинно бути сирим, але зі скоринкою.

3. Побрібніть імбир та терці або на маленькі шматочки.

4. Додайте до м'яса чорний мелений перець, мелений імбир, влийте соєвий соус.

5. Поставте сковороду на вогонь і тушкуйте м'ясо протягом 5-7 хвилин. Вогонь зробіть мінімальним.

 

Куряча грудка з соєвим соусом і імбиром готова!

Смачного!