Укр Рус

Смажений солоний арахіс з часниковим смаком

ІНГРЕДІЄНТИ

• солоний арахіс 200 г

• часник 2 зубчики

• цукор 5 г

• соєвий соус TM Hokkaido Club - 1,5 ст.л.

• кунжутне масло 1 ст.л.

• сіль

Приготування

У мисочці змішати соєвий соус і кунжутне масло, висипати цукровий пісок і додати подрібнений часник.

Арахіс злегка прогріти на сухій сковороді.

Прогріті горіхи пересипати в миску до соусу і швидкими рухами перемішати.

Потім ароматний арахіс перекласти на деко, застелене пекарським папером, і запекти в духовці протягом 10-15 хвилин при 160 ° С, періодично помішуючи горіхи.

Через 10-15 хвилин дістати деко з духовки, посолити, перемішати горішки і перекласти в миску. Коли горішки охолонуть, подати до столу.