Укр Рус

Холодна гречана локшина

ІНГРЕДІЄНТИ

Для яловичого бульйону:

· Яловичина з кістками - 1 кг

· Вода - 4 л

· Цибуля - 1 шт

· Морква - 1 шт

· Селера - 2 шт

· Чорний перець горошок / лавровий лист за смаком

Для соєвого бульйону:

· Вода - 2 л

· сіль за смаком

· Цукор - 120 г

· Оцет рисовий - за смаком

· Соєвий соус TM Hokkaido Club - 3 ст.л. або за смаком

· Кріп за смаком

· Перець чилі - 1-2 стручки

Для супу:

· Гречана локшина Soba TM Hokkaido Club - 600 г

· Редис -350 г

· Огірки -350 г

· Помідори - 4 шт

· Відварна яловичина - 650 г

· Бульйон соєвий - 800 мл

· Бульйон яловичий - 800 мл

· Відварене круто яйце -4 шт.

· Перець чилі і зелена цибуля для прикраси

Приготування:

Приготувати соєвий бульйон: у воді розчинити сіль, цукор, оцет і соєвий соус. Додати кріп і перець. Прибрати в холодильник.

Приготувати яловичий бульйон. Перекласти яловичину в каструлю, залити холодною водою, щоб вода покрила м'ясо, і довести до кипіння. Відразу зменшити вогонь і варити 5 хвилин, збираючи піну. Злити воду, промити під струменем води м'ясо.

Покласти м'ясо в каструлю, залити свіжою холодною водою і ще раз довести до кипіння і прибрати піну.

На сухій сковорідці обсмажити половину цибулини і половину моркви, селеру.

Викласти в каструлю з м'ясом овочі, додати чорний перець / лавровий лист за смаком.

Залишити каструлю на невеликому вогні на 2 години. Як тільки м'ясо почне відходити від кісток, зняти з вогню.

Процідити бульйон і дати охолонути. Яловичину зняти з кісток і зберегти.

Відварити гречану локшину, як зазначено на упаковці.

Соломкою порізати овочі i яловичину.

З'єднати 2 види бульйону і розлити в 4 чашки. Додати локшину, нарізані соломкою інгредієнти. Викласти в кожну по половині крутого яйця. Прикрасити суп перцем чилі і рубаною зеленою цибулею.

Страва готова! Смачного!