Холодна гречана локшина
ІНГРЕДІЄНТИ
Для яловичого бульйону:
· Яловичина з кістками - 1 кг
· Вода - 4 л
· Цибуля - 1 шт
· Морква - 1 шт
· Селера - 2 шт
· Чорний перець горошок / лавровий лист за смаком
Для соєвого бульйону:
· Вода - 2 л
· сіль за смаком
· Цукор - 120 г
· Оцет рисовий - за смаком
· Соєвий соус TM Hokkaido Club - 3 ст.л. або за смаком
· Кріп за смаком
· Перець чилі - 1-2 стручки
Для супу:
· Гречана локшина Soba TM Hokkaido Club - 600 г
· Редис -350 г
· Огірки -350 г
· Помідори - 4 шт
· Відварна яловичина - 650 г
· Бульйон соєвий - 800 мл
· Бульйон яловичий - 800 мл
· Відварене круто яйце -4 шт.
· Перець чилі і зелена цибуля для прикраси
Приготування:
Приготувати соєвий бульйон: у воді розчинити сіль, цукор, оцет і соєвий соус. Додати кріп і перець. Прибрати в холодильник.
Приготувати яловичий бульйон. Перекласти яловичину в каструлю, залити холодною водою, щоб вода покрила м'ясо, і довести до кипіння. Відразу зменшити вогонь і варити 5 хвилин, збираючи піну. Злити воду, промити під струменем води м'ясо.
Покласти м'ясо в каструлю, залити свіжою холодною водою і ще раз довести до кипіння і прибрати піну.
На сухій сковорідці обсмажити половину цибулини і половину моркви, селеру.
Викласти в каструлю з м'ясом овочі, додати чорний перець / лавровий лист за смаком.
Залишити каструлю на невеликому вогні на 2 години. Як тільки м'ясо почне відходити від кісток, зняти з вогню.
Процідити бульйон і дати охолонути. Яловичину зняти з кісток і зберегти.
Відварити гречану локшину, як зазначено на упаковці.
Соломкою порізати овочі i яловичину.
З'єднати 2 види бульйону і розлити в 4 чашки. Додати локшину, нарізані соломкою інгредієнти. Викласти в кожну по половині крутого яйця. Прикрасити суп перцем чилі і рубаною зеленою цибулею.
Страва готова! Смачного!